Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Smoelenboek

Het Startersloket is jouw steun in de voorbereiding op en tijdens het ondernemerschap. Om jou op de juiste manier te ondersteunen beschikken wij over een divers team van specialisten. 

Voor iedere vraagstuk de juiste coach

Welkom bij ons smoelenboek. Hieronder laten wij je kennis maken met onze adviseurs en coaches. Zij stellen zich voor en geven informatie over hun specialisme, werkgebied en de meerwaarde die zij kunnen bieden. 

Begeleiding Startersloket

Naast de groepsgewijze trainingen word je vanuit het Startersloket individueel begeleidt bij het verder vormgeven van je ondernemingsplan. Samen met de adviseurs van het Startersloket werk je aan de onderwerpen die belangrijk zijn om succesvol van start te kunnen kan gaan. Daarnaast komt het vaak voor dat er extra aandacht nodig is op een specifiek onderwerp. Het Startersloket werkt daarom samen met een geselecteerde groep coaches welke in onderling overleg kunnen worden ingeschakeld.  

Coaches

Hieronder maak je kennis met onze coaches die gespecialiseerd zijn op het gebied van onder andere:

  •        Financiën
  •        Marketing/Sociale media
  •        Ondernemersvaardigheden
  •        Personal branding
  •        Acquisitie
  •        Juridische zaken

Indien je contact wenst met een specifieke coach, vul dan onderstaand contactformulier in of stem dit af met Janneke, Frank of Joeri. 

Ons team bestaat uit:

Joeri Goede | Initiatiefnemer

Joeri is initiatiefnemer van het Startersloket en is hét aanspreekpunt van het loket. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer. Joeri onderzoekt samenwerkingen en geeft regelmatig workshops en trainingen aan de startende ondernemers die wij begeleiden.

Wil je meer weten over Joeri, klik dan hier.  

 |  |  085-4881233

 

Martijn Pennekamp| Initiatiefnemer

Martijn is mede-initiatiefnemer van het Startersloket naast dat hij de oprichter is van hét startersplatform van Nederland ikwordzzper.nl. Naast diverse werkzaamheden voor deze initiatieven is Martijn het gezicht van Het Ondernemerscollectief. 

 |  |  085-4881233

Frank Baltes | Ondernemersadviseur

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij het Startersloket. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt het Startersloket middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers. Frank is tevens gespecialiseerd in bedrijfsoverdracht- en overname. 

Frank is met zijn ervaring dé specialist om jou te ondersteunen bij jouw ondernemingsplan en het creëren van nieuwe business.

Wil je meer weten over Frank, klik dan hier. 

 |  |  085-4881233

Janneke Neefjes | Ondernemersadviseur

Janneke is onze spil in het web bij het Startersloket. Heb je een vraag dan is Janneke degene die je op weg helpt! Zij organiseert onze evenementen en trainingen. Ga jij naar een van de workshops of trainingen van het Startersloket? Zeker weten dat je Janneke treft!

 |   085-4881233

Contactformulier

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen/vragen:

Blog

5 tips om als ondernemer jouw creativiteit aan te wakkeren


3 zaken die je kunt doen om financieel gezond te ondernemen


Lees meer

Nieuws

Corona steunpakket voor ondernemers voortgezet, aanvragen Tozo, TVL en TONK tot eind september

Het demissionaire kabinet heeft besloten om de steunregelingen TVL, TONK en Tozo met 3 maanden te verlengen, tot eind  september. Het huidige steunpakket zou eerst op 1 juli aflopen. De voorwaarden voor Tozo 5 blijven ongewijzigd. Wel komt de focus meer te liggen op het ondersteunen en stimuleren van ondernemers zodat zij zo snel mogelijk weer op eigen benen kunnen staan.

CPB: Minder coronasteun voor zwakkere bedrijven na volgend kwartaal

Het kabinet doet er goed aan het huidige coronasteunbeleid na het volgende kwartaal aan te passen, zegt directeur Pieter Hasekamp van het Centraal Planbureau (CPB), een belangrijke adviseur voor overheidsbeleid. In plaats van brede ondersteuning, moet het kabinet zich volgens hem richten op herstel bij levensvatbare bedrijven en zwakkere ondernemingen niet meer overeind houden.

Lees meer
Lees meer

Kennisbank

Kennisbank Lees meer
Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK)
Aanvullende regelingen voor de Horeca, Detailhandel en Evenementenbranche
Start met het stappenplan van het Startersloket
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer